Ben ik hoogsensitief? Investeer in jezelf.

 • Heb je het gevoel dat jouw zintuigen steeds op scherp staan?  Word je hierdoor wel eens overprikkeld?
 • Voel je zoveel aan dat je soms jezelf erin verliest?
 • Denk je veel en diep na over het leven?
 • Voel je je soms alleen op de wereld?
 • Heb je soms het gevoel dat je vastzit, dat je niet meer in staat bent een beweging te maken?
 • Ben je in staat in korte tijd ingewikkelde problemen te vatten, maar kan je omgeving daar niet altijd in volgen?

Voel je je aangesproken door (sommige van) deze vragen?  Dan ben je misschien wel hoogsensitief…

Samen gaan we op zoek naar het antwoord op bijvoorbeeld volgende vragen:

 • Ben ik hoogsensitief?
 • Waar liggen mijn sterktes en mijn groeikansen?
 • Hoe kan ik op een positieve manier omgaan met mijn hoogsensitiviteit?
 • Welke stap kan ik nu zetten in mijn persoonlijke groei als hsp?
 • Wat is mijn kracht als hsp?  Hoe kan ik die optimaal benutten?
 • Wat is hoogsensitiviteit – hoe als niet-hsp omgaan met hsp?

WAAROM ON YOUR WAY?

Omdat hier rekening gehouden wordt met alle aspecten van het hoogsensitief zijn.

Omdat hier alles kan en alles mag.

Omdat hier de wereld rondom even ophoudt te bestaan.

Omdat het nu helemaal rond jou draait…  on your way.

DOELGROEP

Iedereen die open staat voor groei is welkom.

Iedereen die wil bijleren rond hoogsensitiviteit is welkom.

Iedereen die voelt dat hij of zij een duwtje in de rug kan gebruiken is welkom.

Iedereen die voelt dat hij of zij hier moet zijn, is welkom.

GROEITRAJECTEN

Afhankelijk van de vraag hiernaar worden groeitrajecten georganiseerd voor hoog-sensitieve personen. Hierbij komen verschillende thema’s aan bod die belangrijk zijn in het dagelijkse leven van een HSP.

Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Interesse?

Contacteer on your way !!

Toen we ontdekten dat onze dochter Amélie (5 jaar) heel veel kenmerken vertoonde van hoogsensiviteit volgens de lijsten die we invulden op internet, begon bij mij een lampje te branden. Die kenmerken die daar beschreven staan…  dat lijkt wel over mezelf te gaan. Zou ik ook hoogsensitief kunnen zijn?

Sofie (36)

Het klinkt niet ‘stoer’ voor een man.  Ik loop er dan ook niet mee te koop.  Maar ik ben hoogsensitief.  Ik heb er heel veel nood aan hierover te kunnen praten en dat is niet atlijd mogelijk binnen mijn vriendengroep.

Koen (39)

Als mama van drie tieners is het druk in huis.  In combinatie met mijn werk en onze goed bezette activiteiten-agenda komt het er niet altijd van tijd voor mezelf te vinden. Ik heb vaak het gevoel mezelf voorbij te lopen.

Greet (43)